HMA Espai d’entrenament: Salut i Rendiment

El nostre entrenament és personalitzat, adaptat a les necessitats de cada nen. Perquè gaudeixi fent exercici. Apunta’l ara!

Diversió
Diversió i bons hàbits

El millor ambient per agafar l’hàbit de cuidar-se

Motivació
Redueix risc de lesions

Practica esport de forma segura.

Eficacia
Millora el rendiment

Aprendre a moure’s millor, guanyar força i ser més ràpids.

Qui som

VALORS DEL CENTRE

Aprendre a moure’s millor i a entrenar la força, millorarà la salut dels nens i nenes. L’objectiu de Human Movement Athletics és proporcionar l’espai i el professionals adequats per aconseguir-ho sota tres valors principals:

Seguretat
L’entrenament estarà adaptat a l’edat i les necessitats individuals del nen o nena. Sempre estaran guiats per un entrenador que s’encarregarà que l’exercici estigui ben realitzat i la intensitat sigui l’adequada perquè sigui segur.

Reduir lesions
El risc de lesió en etapa de creixement (de 12 a 18 anys) és molt elevat, i més amb el volum d’entrenaments i competicions que realitzen avui en dia. Els exercicis que realitzaran aquí, aniran encaminats a reduir aquest risc, aprenent a cuidar el seu cos i atenent les necessites del mateix.

Millorar el rendiment
La força, la velocitat, la potència i l’eficiència en el moviment, són qualitats imprescindibles per realitzar qualsevol esport o activitat física, i hem creat l’espai ideal per millorar-les i desenvolupar-les. Estar millor físicament, aportarà confiança i farà que es gaudeixi més de l’esport.

La nostra missió

La nostra missió és que tots els nens s’ho passin bé fent exercici. Proporcionant un bon espai i eines adequades per poder apropar l’entrenament als més joves i que aquests aprenguin a cuidar del seu cos de forma guiada, segura i divertida.

Estructura dels entrenaments

Metodologia

La nostra manera de fer està en constant evolució, continuem aprenent i millorant a mesura que la ciència i la industria avança. Evitem els mètodes tancats i intentem que el nen o nena realitzi les activitats adients per les seves necessitats i objectius.

El nostres entrenaments tenen quatre parts principals que es poden entendre com a diferents galledes:

Moviment

La finalitat serà moure’s millor, tenir una bona mobilitat, la propiocepció i control motor del propi cos, utilitzant diferents tècniques i estratègies. Això servirà per assentar les bases i escalfar per la part principal. 

Potència

La potència (capacitat de generar força ràpida) és essencial per mantenir-nos sans, atlètics i amb capacitat d’enfrontar-nos a qualsevol repte físic que tinguem a la nostra vida diària (esport, situacions inesperades, caigudes...) 

Força

El que tothom espera d’un gimnàs. Aquí treballarem la força de tots els grups musculars, adaptant els exercicis i la intensitat a l’edat i el nivell de cada nen i nena.

Resistència

Per últim, sempre acabarem amb una part més cardiovascular en forma de treball intervàl·lic d’alta intensitat, que ha demostrat tenir uns efectes similars al treball més tradicional de llarga durada, però en molt menys temps. 

Les sessions

SERVEIS

Tots els nostres serveis són guiats per un entrenador qualificat i amb experiència.

ENTRENAMENT EN GRUP

Entrenament personalitzat dins d’un grup de màxim vuit persones on un entrenador, guiarà i adaptarà la sessió a les necessitats personals de cadascú. L’objectiu de l’entrenament serà millorar totes les qualitats físiques d’una manera divertida i segura per mantenir-se sà i fort.

Entrenament personal

Per casos puntuals de nens o nenes que necessitin una atenció més personalitzada, estiguin recuperant-se d’una lesió, vulguin preparar unes proves, etc. Tindran un entrenador exclusivament per ells, que farà una valoració i individualitzarà el programa al detall per aconseguir els objectius desitjats al més aviat possible. 

tria el teu pla

ENTRENAMENT EN GRUP

Escull el pla que s’adapti millor a l’activitat física que necessiti el vostre fill o filla. Ideal per pares que busqui una alternativa o complement a altres activitats físiques, per nens que s’avorreixi amb els típics entrenaments o els costi ser constants.

Bàsic

50€

/ mes
Essencial

75€

/ mes

ENTRENAMENT PERSONAL

Idoni per esportistes que busquin un espai on trobar tot l’equipament necessari per treure el teu potencial i cuidar del seu cos.

Tarifa Entrenament personal

42€

/ 1 sessió
Tarifes Fisioteràpia

45€

/ 1 sessió

FISIOTERÀPIA

Aquí podrem acompanyar-te durant tot el procés de recuperació de qualsevol lesió, molèstia o operació de principi a final. Els equips multidisciplinaris són el futur.
Lorem ipsum (horarios de clases)

HORARIS

Dilluns
De 7:00h. a 21:00h.
Dimarts
De 17:00h. a 21:00h.
Dimecres
De 7:00h. a 21:00h.
Dijous
De 17:00h. a 21:00h.
Divendres
De 7:00h. a 21:00h.
Dissabte
De 10:00h. a 13:00h.
L’ENTRENADOR

RaÜl Sánchez

Apassionat del coneixement del cos humà, el moviment i la salut. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, màster de professorat i multitud de certificacions amb renom internacional. En Raül té més de sis anys d’experiència com entrenador tant a Espanya com a l’estranger i paral·lelament es dedica a ensenyar a altres professionals de la salut la seva manera d’entrenar a través de les certificacions CFSC.

És el CEO d’Human Movement Athletics, i el seu objectiu és ajudar al màxim de persones que aprenguin a cuidar el seu cos de forma intel·ligent i sostenible en el temps.

A més, té una vocació especial pel treball amb joves. Ha estat durant vuit anys treballant amb nens i nenes de totes les edats com entrenador de bàsquet i monitor d’extraescolars, i col·labora amb un centre d’Estats Units reconegut mundialment que és pioner en aquest àmbit.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi.

Testimonis, què diuen

Human Movement Athletics

Carretera de Barcelona, 358, Sabadell

5,0 32 reviews

 • Avatar Marta Ballbe ★★★★★ Hace 6 meses
  Encantada con el trato personalizado para cada uno de nosotros, en grupos reducidos, donde Raúl está encima y cuida de cada uno en su nivel. 💪
 • Avatar ISABEL BARAHONA ★★★★★ Hace 10 meses
  Raúl es un entrenador extraordinario, siempre pendiente de que los ejercicios los hagas con las posturas correcta y prepara las clases para que se trabaje todo el … read more cuerpo,
 • Avatar Ricardo Silva ★★★★★ 2 years ago
  Raul es un entrenador muy atento y con un gran conocimiento
  Me he sentido muy cómodo trabajando con él y he sentido que ha atendido a mis necesidades
  Un 10 !!!
  … read more

QUE ENS FA DIFERENTS

ESPAI INNOVADOR

Human Movement Ahtletics hem dissenyat un espai on el teu fill o filla serà el protagonista, on l’acompanyarem en tot el procés i adaptarem els exercicis a les seves necessitats i capacitats. On podran aprender a cuidar el seu cos de forma segura i divertida.

Bons entrenadors i millors persones
Bons entrenadors i millors persones

Valorem molt el coneixement dels nostres entrenadors, però encara més, que siguin bones persones que tinguin experiència amb nens i els facin passar una bona estona.

Espai agradable i ambient familiar
Espai segur i adequat

Hem creat un espai obert i gran amb tot el que necessari fer un bon treball adaptat als joves.

Entrenaments guiats i adaptats a tu
Entrenaments guiats i adaptats

Entrenements guiats, personalitzats i individualitzats per a cada nen o nena, perquè s’ajustin a les necessitats i objectius de cadascú perquè sigui segur i efectiu.

GALERIA

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

ESCRIU-NOS

Contacte

Demana’ns més informació Sense compromís, estarem encantats de rebre la teva petició.

L’opinió dels nostres clients

Integración con Google opción 2: 

Así las muestro de 1 en 1 y en principio la longitud de las reviews no es un problema.

TESTIMONIS

QUÈ DIUEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, seddo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

Cliente - nombre