HMA Espai d’entrenament: Salut i Rendiment

El nostre entrenament és personalitzat, adaptat a les necessitats i objectius de cada persona. Comença ara!

Diversió
Diversió

Gaudeix i diverteix-te durant les sessions

Motivació
Motivació

Entrenaments guiats i adaptats a cada persona

Eficacia
Eficàcia

Aconsegueix els teus objectius de manera segura i controlada

Espai
Espai

Agradable i pensat per a tu amb un ambient familiar

Qui som

VALORS DEL CENTRE

L‘objectiu principal és que la gent gaudeixi de l’entrenament i agafi l’hàbit d’entrenar i cuidar el seu cos sota tres valors principals exposats en ordre d’importància.

Seguretat
L’entrenament ha de ser individualitzat a les necessitats i capacitats de la persona. Aquí no deixarem que et facis mal entrenant. El nostre objectiu sempre serà que et sentis millor al sortir de la sessió.

Reduir lesions
El que fem al gimnàs ajudarà a reduir el risc de lesió durant les activitats del nostre dia a dia, sigui fer esport o afrontar el dia a dia amb energia.

Millorar rendiment
Per últim, entrenar de forma regular millorarà la teva capacitat de dur a terme qualsevol activitat física fora del gimnàs. T’ajudarà a gaudir més del que realment t’agrada o a realitzar de forma més còmoda qualsevol activitat quotidiana.

La nostra missió

La nostra missió és que t’ho passis bé assolint els teus objectius, que et sentis millor amb tu mateix i evitar les lesions. Per això els entrenaments són personalitzats: cadascú té les seves metes i les seves capacitats.

També valorem molt que et sentis còmode al centre i gaudeixis fent esport: volem que surtis del centre més feliç del que hi has entrat.

Estructura dels entrenaments

Metodología

La nostra manera de fer està en constant evolució, continuem aprenent i millorant a mesura que la ciència i la indústria avança. Evitem els mètodes tancats i intentem que la persona realitzi les activitats adients per les seves necessitats i objectius.

Els nostres entrenaments tenen quatre parts principals que es poden entendre com a diferents galledes, galledes que s’han d’omplir:

Moviment

La finalitat serà millorar la mobilitat, la propiocepció i el control motor del mateix cos, utilitzant diferents tècniques i estratègies. Això també servirà per assentar les bases i escalfar per la part principal. 

Potència

La potència (capacitat de generar força ràpidament) és essencial per mantenir-nos sans, atlètics i amb capacitat d’afrontar els reptes físics de la nostra vida diària (esport, nens, feina, situacions inesperades…). 

Força

El que tothom espera d’un gimnàs. Aquí treballarem la força de tots els grups musculars, adaptant els exercicis i la intensitat a cadascú.

Resistència

Per últim, sempre acabarem amb una part més cardiovascular en forma de treball intervàl·lic d’alta intensitat, que ha demostrat tenir uns efectes similars al treball més tradicional de llarga durada, però en molt menys temps. 

Les sessions

SERVEIS

Els continguts dels programes seran els mateixos, la diferència residirà en el temps que dediquem a cada un dels apartats. En adults es donarà més importància al treball de moviment i força i, en els esportistes, predominarà sobretot el treball de potència i força. Tots els nostres serveis són guiats per un entrenador qualificat i amb experiència.

ENTRENAMENT EN GRUP

Entrenament personalitzat dins d’un grup de màxim vuit persones, on un entrenador et guiarà i adaptarà la sessió a les necessitats personals de cadascú. L’objectiu de l’entrenament serà millorar totes les qualitats físiques per mantenir-se sà i fort. 

-Adults: Pensat per persones que no tinguin un objectiu concret relacionat amb un esport i busquin un entrenament guiat per millorar la seva salut i veure’s millor.

-Esportistes: Pensat per persones que busquen millorar en el seu esport i reduir el risc de lesions.

Entrenament personal

Per casos puntuals de gent que necessiti una atenció més personalitzada, estigui recuperant-se d’una lesió, vulgui preparar unes proves, etc. Tindràs un entrenador exclusivament per tu, que et farà una valoració i individualitzarà el programa al detall per aconseguir els objectius desitjats al més aviat possible. 

tria el teu pla

ENTRENAMENT EN GRUP

Escull el pla que s’adapti més a les teves necessitats. Ideal per gent que busqui una alternativa al gimnàs, que s’avorreixi amb els típics entrenaments o li costi ser constant.

Bàsic

60€

/ mes
Essencial

90€

/ mes
Ideal

110€

/ mes
Pro

130€

/ mes

ENTRENAMENT PERSONAL

Idoni si vols una atenció molt personalitzada, comences a entrenar per primera vegada, tens molèsties, estàs sortint d’una lesió o busques prepar-te d’una manera molt específica.

Tarifa Entrenament personal

50€

/ 1 sessió

FISIOTERÀPIA

Aquí podrem acompanyar-te durant tot el procés de recuperació de qualsevol lesió, molèstia o operació de principi a final. Els equips multidisciplinaris són el futur.
Fisioteràpia​

45€

/ 1 sessió

Nutrició

T’ajudem a crear objectius i dissenyem la planificació nutricional, també et proporcionarem nocions sobre educació nutricional perquè puguis fer el teu propi camí.

Nutrición
A partir de

130€

horaris de classes grupals

HORARIS

Dilluns
7:00h.
10:00h.
14:15h.
17:15h.
18:15h.
19:15h.
20:15h.
Dimarts
15:15h.
16:15h.
17:15h.
18:15h.
19:15h.
20:15h.
Dimecres
7:00h.
10:00h.
14:15h.
17:15h.
18:15h.
19:15h.
20:15h.
Dijous
15:15h.
16:15h.
17:15h.
18:15h.
19:15h.
20:15h.
Divendres
7:00h.
10:00h.
14:15h.
16:15h.
18:15h.
19:15h.
Dissabte
10:00h.
11:00h.
L’ENTRENADOR

Raül Sánchez

Apassionat del coneixement del cos humà, el moviment i la salut. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, màster de professorat i multitud de certificacions amb renom internacional. En Raül té més de sis anys d’experiència com entrenador tant a Espanya com a l’estranger i paral·lelament es dedica a ensenyar a altres professionals de la salut la seva manera d’entrenar a través de les certificacions CFSC.

És el CEO d’Human Movement Athletics, i el seu objectiu és ajudar al màxim de persones que aprenguin a cuidar el seu cos de forma intel·ligent i sostenible en el temps.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi.

Testimonis, què diuen

Human Movement Athletics

Carretera de Barcelona, 358, Sabadell

5,0 32 reviews

 • Avatar Marta Ballbe ★★★★★ Hace 6 meses
  Encantada con el trato personalizado para cada uno de nosotros, en grupos reducidos, donde Raúl está encima y cuida de cada uno en su nivel. 💪
 • Avatar ISABEL BARAHONA ★★★★★ Hace 10 meses
  Raúl es un entrenador extraordinario, siempre pendiente de que los ejercicios los hagas con las posturas correcta y prepara las clases para que se trabaje todo el … read more cuerpo,
 • Avatar Ricardo Silva ★★★★★ 2 years ago
  Raul es un entrenador muy atento y con un gran conocimiento
  Me he sentido muy cómodo trabajando con él y he sentido que ha atendido a mis necesidades
  Un 10 !!!
  … read more

QUE ENS FA DIFERENTS

ESPAI INNOVADOR

Human Movement Ahtletics hem dissenyat un espai on tu seràs el protagonista, on t’acompanyarem en tot el procés i adaptarem els exercicis a les teves necessitats i capacitats.

Bons entrenadors i millors persones
Bons entrenadors i millors persones

Valorem molt el coneixement dels nostres entrenadors, però encara més, que siguin bones persones i et facin passar una bona estona al nostre centre.

Espai agradable i ambient familiar
Espai agradable i ambient familiar

Hem creat un espai obert i gran amb tot el que necessites per entrenar bé i còmode. Volem que et sentis com a casa.

Entrenaments guiats i adaptats a tu
Entrenaments guiats i adaptats a tu

Personalitzem i individualitzem els entrenaments a cada persona perquè s’ajustin a les necessitats i objectius de cadascú.

GALERIA

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

ESCRIU-NOS

Contacte

Demana’ns més informació Sense compromís, estarem encantats de rebre la teva petició.

TESTIMONIS

QUÈ DIUEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, seddo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

Cliente - nombre